Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »

Er du ny bruger?

Med Get2Press udsendes din pressemeddelelse til trykte og elektroniske medier for kun:

dkk 300,- ex. moms


betal først når du sender ud

Testimonial


Tromborg Professional Makeup

Marianne Tromborg, Tromborg Professional Makeup: "Da vi skulle vælge et pressebureau, valgte vi Get2Press, fordi deres brugerflade er utrolig nem at gå til - fra at have skrevet pressemeddelelsen til at sende den til den store kontaktflade som Get2Press har, tog det ingen tid. Nemt, hurtigt og så når vi ud til alle relevante medier for vores målgruppe - både i Sverige og Danmark".

Tip en ven
« Tilbage til forsiden

Step 3/4: Vi sender pressemeddelelsen ud

Det er nemt at udsende pressemeddelelser med Get2Press...

Når du har valgt dato og tid for udsendelse af din pressemeddelelse, kan du opleve en stor fordel ved at benytte Get2press' distributionssystem. Du kan frit vælge afsendelsestidspunkt for pressemeddelelsen, herefter sørger vi automatisk for, at udsende pressemeddelelsen på det angivne tidspunkt. Hvis du fx vælger at lægge din pressemeddelelse ind i systemet i dag, men ønsker at sende den ud om 10 dage kl. 07.00, skal du blot indtaste informationerne, som lagres i vores kalendersystem.

Vi udsender din pressemeddelelse som e-mails til den liste af redaktioner, du har valgt. Pressemeddelelser udsendes altid i stilrent layout, med kontaktinformationer og direkte henvisning til fotos og filer.

Videre til trin 4 >>                                << Tilbage til oversigten   

eller klik her for at oprette en brugerkonto - det er gratis!