Udskrift af www.Get2Press.dk d. 19 juni 2018 kl. 06:21:18
Pressemeddelelse udsendt d. 14 marts 2017

LUXAFOR - En arbejdsdag uden afbrydelser!

Forbliv opmærksom. Forbliv fokuseret.

Hvordan er den ideelle arbejdsdag? For mange er den ideelle arbejdsdag på kontoret en effektiv dag, hvor man kan arbejde fokuseret uden afbrydelser. Det kan Luxafor nu hjælpe dig med.

Luxafor er en LED-lysindikator, som kan vise dine kollegaer, om du er disponibel eller ej. Dette er ideelt, hvis du arbejder på en arbejdsplads med åbne kontorarealer, hvor henvendelser og spørgsmål fra dine kollegaer kan være årsag til koncentrationsproblemer.

Derudover kan Luxafor vise dig, når du får notifikationer fra mails på din computer. Endvidere kan Luxafor kombineres med den kendte Pomodoro-timer, som optimerer din arbejdsrytme, så du husker at tage pauser. Hvis du husker at holde korte pauser, vil det hjælpe dig til at arbejde mere effektivt, så du er i stand til at holde fokus i længere tid.

Det er et kendt problem på mange store arbejdspladser, at man ikke kan arbejde uden afbrydelser. Netop dette viser en undersøgelse foretaget af det internationale analyseinstitut IPSOS bragt i The Guardian. Heraf fremgår det, at mere end 85% har koncentrationsbesvær på deres arbejdsplads på grund af afbrydelser udefra. Undersøgelsen viser også, at mere end halvdelen ikke føler, at de kan arbejde privat og uafbrudt. Her kan Luxafors lysindikator hjælpe dig ved at fortælle dine kollegaer på arbejdspladsen, om du vil forstyrres eller ej, så du kan arbejde i fred – også selvom du sidder i et åbent kontor.

Derudover har psykologiprofessor Alejandro Lleras fra University of Illinois udtalt, at hvis man ikke holder planlagte pauser i sin arbejdsdag, så forhindrer man hjernen i at arbejde fokuseret. Hvis man husker at holde pauser, optimerer man tiden, hvor hjernen er i stand til at arbejde fokuseret og koncentreret. Derfor er Luxafors Pomodoro-timer ideel til at hjælpe med at holde fokusset i løbet af en lang arbejdsdag.

Luxafor fås i tre forskellige udgaver med forskellige funktioner; Luxafor Flag er velegnet til arbejdspladsen ved skrivebordet, Luxafor Mini der er skræddersyet til den bærbare, og Luxafor Bluetooth der fungerer perfekt til mødelokalet. Luxafor Mini og Luxafor Bluetooth bliver lanceret medio 2017. Bestil Luxafor eller læs mere på Luxafors hjemmeside: www.luxafor.dk

Kilder:
www.theguardian.com - Open-plan offices can be bad for your health
https://www.theguardian.com/money/work-blog/2014/sep/29/open-plan-office-health-productivity

www.fastcompany.com - Why You Need To Stop Thinking You Are Too Busy To Take Breaks
https://www.fastcompany.com/3034928/the-future-of-work/why-you-need-to-stop-thinking-you-are-too-busy-to-take-breaks
Yderligere information
Luxafor
Mik Achton-Boel

Tlf: 42446488
info@luxafor.dk
www.luxafor.dk


Artiklen kan findes på adressen: http://www.get2press.dk/default.asp?show=showpm&pmid=9532