Udskrift af www.Get2Press.dk d. 19 juni 2018 kl. 06:19:34
Pressemeddelelse udsendt d. 13 marts 2017

Ladycover

Ladycover er et toiletskjul til kvinder som færdes i naturen.

Pressemeddelelse til kvinder! Dæk dine baller, når naturen kalder.....
LadyCover er et nyt dansk Outdoor produkt lavet af kvinder til kvinder, som lige er kommet på marked.
LadyCover løser et problem, som rigtig mange kvinder vil kunne nikke genkendende til... nemlig hvis trangen til toiletbesøg melder sig, mens man er ude i naturen, og der ingen toiletter er i nærheden. LadyCover er nemlig et lille sammenfoldeligt toiletskjul, der kan være i næsten enhver dametaske og som kvinder kan dække sig bag når de skal tisse.
Det kan være en højest ubehagelig situation. Især når buskene altid er for små og træerne er for tynde. Så hvor skal man lige sætte sig for ikke at blive set eller genere andre.
For mange kvinder er det nedværdigende og en stor udfordring at blotte sig. Derfor holder de sig, hvilket ikke er sundt. Eller også går de meget langt væk fra andre mennesker for at få det private rum de mangler. Nogle tager måske slet ikke ud i naturen af samme årsag....
Men nu er det altså slut med alle spekulationerne. Løsningen er nemlig nu kommet til de mange kvinder, som elsker at være ude i naturen, men som tit har ønsket, at de lige havde et "skjul " ved hånden. Det har de så nu med LadyCover i tasken. Nu kan naturen bare komme an!!
LadyCover er designet på en måde, så det folder sig selv ud på 2 sekunder. Efter brug kan det igen hurtigt foldes sammen og puttes tilbage i tasken. Tjek link: https://www.youtube.com/watch?v=F9ooUbYYBU8 LadyCover kan bruges igen og igen, og vejer kun 200 gram.
Det vil give kvinderne følelsen af ro og tryghed og dermed en større frihed. LadyCover er genial på steder som feks. vandreture, bilferie, cykelferie, rideferie, golfture, camping, stranden, festival, teambuilding samt familieturen i skoven. LadyCover - din nye tro følgesvend!
Tjek www.ladycover.dk

LadyCover ...........når naturen kalder!

Yderligere information
Ladycover
Charlotte Justesen

Tlf: 51898380
info@ladycover.dk
http://www.ladycover.dk


Artiklen kan findes på adressen: http://www.get2press.dk/default.asp?show=showpm&pmid=9635