Kategorier
Uncategorised

Sådan vælger du den rigtige seng

Når du skal vælge seng, så er der en række af forskellige ting, som du skal tage højde for, hvis du gerne vil vælge den seng, der passer bedst til dig. Derfor er det en god ide, at du bruger lidt tid på at tænke over nogle bestemte ting i forhold før, at du går i krig med at finde den rigtige seng til dig. 

Du skal blandt andet tænke over størrelsen på din seng. Herudover spiller din vægt også en rolle i forbindelse med, hvor hård din seng skal være. Her skal du også tænke over dine personlige præferencer i forhold til, hvor hård eller blød den skal være. Der findes også en række af forskellige typer af senge, som du kan vælge mellem. 

Størrelsen er vigtig

Størrelsen er noget af det første, som du skal bestemme dig for, når du skal vælge din seng. Der kan være flere ting, der spiller ind i forhold til hvilken størrelse, som du skal vælge. Det kan være den plads i rummet, som du har tilgængelig, men det kan også være, hvor meget plads, som du selv vil have i din seng, når du skal lægge i den. En dobbeltseng er 180×200. Du kan få sengerammer i størrelsen 180×200, hvilket kan give din seng et ekstra godt look, da du selv bestemmer, hvordan sengerammen skal se ud. Du skal blot tilføje madrassen, hvis du også har god sengeramme. Din sengeramme vil kunne holde i mange år frem, så du skal ikke være bange for, at du skal ud og købe en ny ramme efter nogle år igen. 

Forskellige typer af senge

Der findes en række af forskellige typer af senge, som du skal overveje, når du skal vælge din seng. Der er boxmadrasser. Her får du kernen til din seng. Den består kun af en madras, medmindre du tilføjer en topmadras. Det er til dig, der gerne vil have en kvalitetsseng i den lavere økonomiske klasse. 

Herudover kan du få kontinental senge. Her er der 2 madrasser, hvilket er et skridt op fra boxmadrassen. Den er lidt dyrere, men du får også mere komfort. Herudover kan du gå endnu en prisklasse op og vælge elevationssenge. Her kan du selv justere højden i de forskellige ender af sengen, sådan du får den tilpasset til dig, som du gerne vil have den.