Kategorier
Uncategorised

Sammenlign altid priser på din computer

Uanset om du skal ud at købe en ny computer til studiet, gaming eller til hverdags brug, er der rigtig mange tusind kroner at spare, ved at bruge en time på at researche.

Computerpriser er ikke gennemsigtige

En computer består af rigtig mange elementer. Kabinet, Ram, bundkort, strømforsyning, harddisk, Processor og i nogle tilfælde et grafikkort. En ikke fagperson, har ikke tid til at undersøge hver enkelt del i en computer, hvilket gør det meget nemt at blive snydt til at betale overpris for enkelte dele. Selvom en PC er på tilbud, kan den godt være dyre end en tilsvarende PC. Der findes tusindvis af modeller, og det er håbløst at sammenligne alle modeller med hinanden. Derfor består en god research fase af følgende.

  1. Find dit budget. Det er vigtigt at du fra start finder ud af, hvor mange penge du har til at investere i en ny computer.
  2. Læs nogle blogindlæg om gode computere til prisen. Der findes meget mere information om gaming computere, men der findes også en god del information omkring computere til andre formål.
  3. Når du har fundet en håndfuld computere, kan du søge i dem på en prissammenlignings side som  compware.dk. Dernæst kan du finde den billigste forhandler eller den forhandler du har mest tiltro til.

Den billigste forhandler er ikke altid den bedste.

Det kan være lokkende at købe en computer hos den billigste forhandler. – og i de fleste tilfælde er det også en rigtig god ide, men ikke altid. Ved køb af gaming computere, er det bedst at købe hos forhandlere der sælger deres eget brand. Her får du mere for pengene og en hurtigere service, hvis der er noget der går i stykker.

Ved køb af en studiecomputer, vil det ofte være fra et kendt brand som HP eller Lenovo, og her det en god ide, lige at læse lidt om forhandleren du køber fra. Det vil være en god ide at finde anmeldelser på internettet af hvordan de har håndteret fragten, og en eventuel reklamation så du ikke ender med at blive snydt.

God jagt.